Солоницівська громада: від цікавого до смачного

«Солоницівська громада: від цікавого до смачного». І нарешті про смачне! Про сало, бо саме у Солоницівській громаді такі особливі традиції приготування сала, які занесено до обласного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини. А ще тут традиційно готують смачні домашні ковбаски та сальтисон. А це означає що?! Що у громаді потрібно розвивати гастротуризм! Чергове заняття «Методичного практикуму» було присвячене саме цій темі. Поговорили про кулінарні вподобання Харківщини та старовинні рецепти, надали класифікацію гастрономічного туризму, визначили особливості його організації на сільських територіях та  рекомендували до ознайомлення  наш  збірник інформаційно-методичних матеріалів «Гастрономічний туризм».

Додатково: Проєкт «Солоницівська громада: від цікавого до смачного» «ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» втілює спільно з відділом освіти, культури, молоді та спорту Солоницівської селищної ради з метою розвитку повоєнного туризму.