Харківщина відзначає День молоді!

Вперше разом з усім світом! Україна відзначає День молоді! А ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» приєднується до багатоголосого хору привітань, які звучать сьогодні всіма мовами світу!

Це свято енергії молодих сердець, що рішуче відстоюють рух своєї країни шляхом прогресу, свято кохання та романтики! Наша молодіжна аудиторія – студенти кафедр туризму, учасники обласного молодіжного конкурсу на кращу екскурсію «Відкриваймо Харківщину», волонтери, які активно працюють на наших туристичних локаціях і, звичайно, туристи! Адже молодь дуже любить туризм, а туризм любить нашу гарну молодь!

Не можна сказати, що це свято зовсім нове. До 2022 року День молоді в Україні відзначали в останню неділю червня, однак, щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти та з урахуванням ініціативи молодіжних рухів, дату святкування змінили. І тепер свято щороку до нас приходитиме 12 серпня, відповідно до указу Президента України.

Ну що ж, молоді та активні, приймайте вітання! Нехай ваша молодість, що прийшлася на наш непростий воєнний час виявить свої найкращі якості – любіть батьківщину і працюйте їй на благо, шануйте співвітчизників та піклуйтеся про тих, кому це зараз вкрай необхідно, здобувайте знання та опановуйте їх, не дивлячись ні на що, любіть один одного і не давайте життю зупинитися.

Ну і кілька слів про туризм… Мандруйте! Рідним краєм чи іншими країнами та континентами, вивчайте традиції, культуру та звичаї, ростіть духовно, розвивайтеся, вивчайте, осягайте, дивуйтеся, радійте! Попереду у вас для цього ціле життя! Зі святом, з Днем молоді!

#ХарківщинаТуристича
#туризм #молодь
#мандри #відпочинок #МИР