Запалення новорічних вогнів та концерти: у парку Горького готові до зустрічі Нового року (програма).

У Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького підготували низку новорічних свят.

Як повідомили у парку, проведення заходів, присвячених Новому року та Різдву, розпочнеться 25 грудня й триватиме до кінця зимових канікул (9 січня). Цими днями на гостей парку чекають виступи артистів, дитячі програми, творчі майстерні, дискотеки. Відчине свої двері Будинок Діда Мороза.

Так, 25 грудня відбулася церемонія запалення вогнів на головній ялинці та відкриття Будинку Діда Мороза. Цього дня пройдуть новорічні вистави «Аліса в Дивосвіті» та «Снігова королева». Театралізоване відкриття ялинки розпочнеться о 18:00 із піротехнічно-вогняного шоу колективу «Пантера». Після цього пройде концерт гурту «Якось так» і на завершення – молодіжна дискотека.

31 грудня святкова програма почнеться у другій половині дня. На гостей парку чекають виступи гуртів «Льюїс Керолл» та «Brighttonе», лаунж-концерт Анни Касьянової, піротехнічне шоу.

У Розважальному центрі відбудуться дитячі шоу, працюватимуть творчі майстерні.

О 23:50 розпочнеться театралізована зустріч Нового року. Разом із Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими персонажами харків'яни відсвяткують прихід нового, 2022-го, року.

Після піротехнічного шоу відбудуться концерт гурту «Brighttone» та молодіжна дискотека з розіграшом призів. Атракціони парку Горького, квест-кімнати «Квестленд» працюватимуть до 5 ранку.

Враховуючи чинні обмеження, у парку Горького закликали гостей свята дотримуватись соціальної дистанції, носити маски в місцях скупчення людей та приміщеннях, використовувати антисептик для рук. Там також нагадали, що відвідування атракціонів, масових заходів можливе за наявності COVID-сертифікатів або інших документів, передбачених відповідною постановою Кабінету Міністрів України. Крім того, відвідати Будинок Діда Мороза разом із дитиною дорослі можуть лише за наявності COVID-сертифікатів або документів, затверджених Кабміном.

З повною програмою святкових заходів можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, що у парку Горького до новорічних свят організували тематичні зони у різних куточках парку, встановили п'ять новорічних ялинок, головну ялинку на площі перед колесом огляду та Будинок Діда Мороза.

Джерело інформації: офіційний сайт Харківської міськради.