Презентація проєкту «Ukraine Open. Віртуальні мандрівки містами України» відбудеться на Харківщині.

Трансляція заходу відбудеться на сторінці команди «Ukraine Open. Віртуальні мандрівки містами України».


Запрошуємо на презентацію проєкту Ukraine open!

Рік тому наша команда створила додаток «Poltava open», що дозволив діжиталізувати мандрівки Полтавщиною та показати найгарніші місця для допитливих туристів. І от ми вже готові презентувати вам масштабовану версію проєкту. Цього разу ми відтворили екскурсії Харківщиною. Тепер ще більше інструментів для планування власної мандрівки. Аеропанорами, що дозволили детально відтворити краєвиди та віртуальні тури, яким карантин не стане заваді.

Ukraine open - це ваш надійний помічник у дослідженні України. Долучайтеся до події. Відкривайте нові можливості. Давайте разом обирати наступне місто, що з’явиться у додатку!

Довідково. За підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Обласний комунальний заклад «Харківський організаційно-методичний центр туризму» у співпраці з командою «Ukraine Open. Віртуальні мандрівки містами України» проводив за допомогою спеціальної техніки зйомку контенту у вигляді 3D-турів та аеропанорам для веб-платформи www.ukraineopen.com з мобільним додатком «Ukraine Open», до якого додаватимуться інші міста України. Мобільний додаток буде містити візуальний контент та аудіогіди англійською та українською мовами.

Мета цьогорічного проєкту – популяризація мандрівок Харківщиною та збільшення туристичних потоків у регіоні.

Проєкт реалізовується на умовах грантового фінансування, адже команда «Ukraine Open. Віртуальні мандрівки містами України» (ФОП Романенко С. В.) є переможцем сезону 2020 грантового конкурсу Українського культурного фонду за програмою «Аудіовізуальне мистецтво»; ЛОТ 5. «Анімаційні та відеоігри, мобільні додатки».