На інфотур до музейно-культурного комплексу УФТІ запросили харківських екскурсоводів.

Ми – волонтери! Сьогодні у «Музейно-культурному комплексі УФТІ» у межах святкування Міжнародного дня добровольців в ім'я економічного та соціального розвитку» відбулася зустріч волонтерів – екскурсоводів. Завдяки нелегкій праці волонтерів безліч людей отримує необхідну допомогу. А в нашому випадку саме волонтерські екскурсії і є актом прояву любові та турботи до ближнього. Присутні на заході  мають до цього свята безпосереднє відношення. Всі вони є учасниками величезної кількості волонтерських проектів, організованих ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму».

Взагалі ОКЗ «ХОМЦТ» було запроваджено кілька соціальних проектів, перший із яких, «Відкрита долоня», почав діяти у далекому вже 2017 році. Цього року ми можемо звітувати  про запуск спільного проекту з Національною гвардією України та старт проекту «Марафон вільних екскурсій».

Харківщина туристична безмежна вдячна нашим добровільним помічникам. Завдяки їх відданості спільній справі та високому професіоналізму відбулося безліч заходів, доступних найширшим верствам населення, а впроваджені проєкти можна вважати стовідсотково успішними. Усі наші «герої дня» отримали пам'ятні подарунки.

Але найцікавішим подарунком для всіх стало знайомство з «Музейно-культурним комплексом УФТІ». До речі, на знак подяки за теплу зустріч та на згадку про святкування міжнародного Дня волонтера 2021 нещодавно створеному музейному комплексу було подаровано фотоальбом «Харківщина. Знайома і незнайома». Окрема подяка Олені Жуковій – справжній господині цієї сучасної музейної установи.