Перша частина нашого проєкту «#НаКрокПопереду» добігає свого кінця.

Час підбивати підсумки. ➡️ Перша частина нашого проєкту «#НаКрокПопереду» добігає свого кінця. Місяць Харківщина туристична спільно з Санаторій "Бермінводи" працювала разом задля організації заходів психоемоційного розвантаження для внутрішньо переміщених осіб, які знайшли притулок у лічниці.
🔹
Проєкт також мав на меті поширення інформації про можливості активного відпочинку та оздоровлення саме на Харківщині, формування сталого інтересу до туристичного різноманіття рідного краю та позитивного іміджу санаторію «Бермінводи».
🔸
Що зроблено:
1️⃣ Приведено до ладу приміщення музею історії санаторію «Бермінводи» з метою функціонування мобільного туристсько-інформаційного пункту (або ТІП).
2️⃣ Змонтовано стенд «Харківщина туристична. Мобільний туристсько-інформаційний пункт».
3️⃣ Забезпечено роботу мобільного ТІПу поліграфічною (путівники, туристичні мапи, буклети, брошури, довідники) продукцією.
4️⃣ Налагоджено канали комунікації з ВПО задля збору екскурсійних груп (вайбер-група, інформаційний стенд у їдальні, «живі» об'яви)
5️⃣ Проведено 10 музейних екскурсій для ВПО.
6️⃣ Проведено 2 екскурсійні прогулянки територією санаторію та музейні екскурсії для окремих груп.
7️⃣ Проведено 12 презентацій туристичного потенціалу Харківської області.
8️⃣ Надано 2 консультації щодо актуальних екскурсійних маршрутів.
🔹
ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» красно дякує керівництву дочірнього підприємства «Клінічний санаторій «Курорт Березівські мінеральні води» приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ» за плідну співпрацю ❗ Впевнені, що Перемога буде за нами, а крок вперед в напрямку розвитку медичного туризму ми вже зробили разом‼️