Фото харків'янки увійшло в ТОП кращих в Україні.

Фото Покровського собору в Харкові увійшло в 10 кращих робіт української частини найбільшого міжнародного конкурсу фотографій об'єктів культурної спадщини для Вікіпедії "Вікі любить пам'ятки". Про це повідомляється на офіційному сайті конкурсу.

10 кращих фото представлять Україну на міжнародному етапі конкурсу. Кращою фотографією "Вікі любить пам'ятки 2020" стала фотографія Церкви Святого Юрія, розташованої в місті Дрогобич Львівської області. Автором фото є Олена Курило.
На другому місці аерофото історико-археологічного заповідника "Кам'яна Могила" у Запорізькій області. Фото зробив Ельдар Сарахман. Третє місце - зимовий вечірнє фото Покровського собору в Харкові. Знімок зробила Катерина Поліщук.

У 2020 році на конкурс подали більше 47 000 фотографій і відео пам'ятників культури України, що є рекордом за всі роки проведення конкурсу в Україні. За кількістю фото Україна посіла перше місце серед 50 країн-учасниць.

Сергій Криниця, фотограф, член журі, назвав фото гарним, проте зауважив, що трішки забракло різкості. 

Наталія Шестакова вважає, що: «Це дуже приваблива та виразна презентація пам’ятки у навколишньому середовищі завдяки вдало вибраному часу для фотографування, чудовому освітленню та кольорам, емоційному забарвленню магії зимової казки, продуманій композиції».

Джерело інформації: "Status quo"