Дощ не завадить екскурсії: підопічні територіального центру Харкова побували на тематичній екскурсії «У бронзі та камені».

З обласним комунальним закладом «Харківський організаційно-методичний центр туризму» не занудьгуєш, навіть, якщо дощитиме! Екскурсія-прогулянка «У бронзі та камені» (що присвячена особам, пам’ятники яким встановлено у міському саду ім. Т. Г. Шевченка) відбулася сьогодні, 12 травня, для підопічних територіального центру надання соціальних послуг Слобідського району міста Харкова.

Поговорили не лише про романтичні історії, цікаві факти з життя та легенди про відомих особистостей, а й помилувалися квітненням молодих сакур, бузку та тюльпановими «полями» навкруги. Відпочили від буденності й зарядилися енергію нашого надзвичайно яскравого міста.

Екскурсія відбулася у межах проєкту «Відкрита долоня» - безкоштовні екскурсії для пенсіонерів, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, ветеранів АТО та інших категорій громадян, які потребують соціальної опіки та підтримки.

#ХарківщинаТуристична
#екскурсія
#ВідкритаДолоня
#СоціальнийТуризм
#Харків