У Харкові відкрилась незвичайна виставка одного дня.

➡️ На Харківщині спостерігається все більше різноманіття мистецьких заходів. Можемо впевнено про це говорити, адже вже 4 роки поспіль щороку, протягом жовтня-листопада, під час створення видання «Туристичні події Харківщини» опрацьовуємо потік інформації про заходи, котрі відбуваються в області і місті.
➡️ Якщо говорити про ART-туризм, то загалом цей напрям представлений класичними виставками, бієнале, виставами, перформансами, музейними експозиціями…
➡️ А от сьогодні Харківщина туристична наочно познайомилась ще з однією формою, коли долучилась до організації виставки одного дня - виставки живопису «Ти живий поки тебе пам'ятають, а значить вічний» художниці Валентини Однолько.
Загалом, ідея цієї Выставка Картин Однолько Валентины пов’язана із вшануванням всесвітньо відомих особистостей. Але певні, що саме за таким мистецьким туризмом на Харківщині – великі перспективи. Адже, за великим рахунком, сучасні українські митці – це амбасадори України у світі. 📢 І великий плюс Харківщини, що тут є великий вибір, до яких галереї, театру, музею чи арт-клубу навідатись як харків’янину, так і туристу.

Тож ще маєте нагоду сьогодні, 18 жовтня, відвідати виставку «Ти живий поки тебе пам'ятають, а значить вічний», яка відкрилась у галереї «Мистецтво Слобожанщини» (Харків, майдан Свободи, 5, будівля Держпрому, 4 під.). Вхід – вільний. 

Довідково. Про художницю.
Художниця Valentyna Odnolko живе і творить в місті Харків, малює з дитинства, пише картини в стилях «Поп-арт», «Спонтанний реалізм», учасниця численних українських і міжнародних виставок, лауреатка Всеукраїнського конкурсу ім. З. Серебрякової. Художниця оформляє свій інстаграм як сучасну онлайн-галерею, мета якої – залучити людей до українського мистецтва з усього світу, до того ж більше 40 картин вже викуплені і знаходяться за межами України у колекціях США, Франції, Данії, Туреччини, Бельгії та ін. Серед головних тем, які хвилюють художницю, це маніпуляції, нав'язані стереотипи, залежності та конфлікти сучасного суспільства, гендерна рівність і шлях самопізнання.

Довідково. Про виставку.
Виставка «Ти живий поки тебе пам'ятають, а значить вічний» - це портрети всесвітньо відомих художників в яскравій інтерпретації авторки. Концепція виставки змушує задуматися про вічне майбутнє, яке залежить від молодого покоління, адже, тільки пам'ятаючи і шануючи історію, можливо «побудувати» світле майбутнє.

Довідково. Про організаторів виставки.
Виставка проводиться Молодіжною громадською організацією "Молодіжний Вибір" спільно з художницею В. Однолько за сприяння Харківської обласної державної адміністрації, Управління культури і туризму Харківської ОДА, ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму», КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва», галереї «Мистецтво Слобожанщини».
---
P.S. Не забувайте надсилати нам свої пропозиції до видання «Туристичні події Харківщини 2020». 
---
Харківщина туристична разом із
Valentyna OdnolkoНаталья ПлотникВера Лагутина (Vera Lagutina)Артур Газиев.

#ХарківщинаТуристична
#виставка
#мистецький_туризм
#мистецтво
#художники
#українське_мистецтво
#виставкаХарків